Skip to main content

About This Project

This Beautiful Venice Beach High Rise Condo on the Gulf of Mexico had stunning views, large floor space and good bones...though it needed a complete update and better use of the space. 

Opening up the space to create now a closed in laundry room and storage space as well as office space from the existing eat in dining part was golden to the homeowners. It also created a more open concept and bar seating that seats 6 next to their dining area to accommodate their large family was exactly what they were looking for. Moving the Master door down and illimunating one small closet and dressing area that seemed wasted space in the master created a new entry point to the bedroom and a much larger handicapped access Master bathroom with a built in buffet area to enhance the living/dining and kitchen space as well as a much larger Master bath with a dual shower that is huge with a space for a handicapped user to be comfortable in the shower with ample room all around.