Skip to main content

About This Project

This Beautiful Long Boat Key Condo was transformed to a great space. Removing the wall that boxed in the kitchen and lengthening  the entry wall created a much larger space to work with. Creating a dining area from the island and ommitting a dining area all together gave this kitchen much more usable space and also created a larger living area. Beautiful Recycled Glass Curava Quartz Counter tops and glass backsplash also tied into the beach theme which carried out through the rest of the condo. New wood floors also created a warm look and feel. I just love this new space and so do my Homeowners.

Adding towers with electric for the bathrooms also created more storage for the vanity areas. matching framed mirrors coordinate the look as well. 

Before Images